Min familj



*Gott nytt år älskade underbara familj* ♥
Vänster, Mamma Pia, lillasyster Sabina med röd klänning,
Lillasyster Cecilia och lillasyster Janica! Önskar jag vore med
er nu, önskar det mer än något annat :) hoppas ni har det BRA.
Älskar er, och saknar er förbannat j*lva mycket. Puss eran Therese


*Shirley clamp*

Poppar Shirley clamps underbara musik :) och små plockar lite här hemma..! Inte för att det är stökigt, men har väl varit lite lat och slängt kläderna man haft på sig under dagen i soffan och varit slarvig med och bädda sängen o lite så. Så det är väl det jag pysslar med just nu.. Ska snart ta en varm dusch och sedan sminka mig lite ;) ska försöka komma på vad man ska ha för kläder också (ständigt jobbigt) har ganska dåligt med kläder, och speciellt nu när man har gått upp lite i vikt :/ men det ska bli ändring på det nu . Ska börja äta sunt, promenera och sluta med rökningen. Som sagt vad jag kan inte lova att det kommer gå. Men ska verkligen försöka :) behöver all pepp jag kan få, då kanske det finns en chans att man lyckas. Ingen annan skulle bli gladare än jag om vågen visar att jag gått ner några kilon.. =)

Vid 17.00 ska man till farfar på fika ♥ sen hem och förbereda maten och äta lite gott.
Sen gå till Nina på kvällen vid 21.00 någon gång..

Ska duscha nu och sen leta på kläder som sagt :P

*Gott nytt år*

*Gott nytt år* och god fortsättning på det nya året 2010 :)

hoppas att det blir ett toppen år. Med mindre sorg och tråkigheter.

Ska göra allt jag KAN för att det ska bli ett underbart år, hoppas på

att finna kärleken, få ett bättre jobb, få ännu mer kompisar ♥

 

Btw, skulle egentligen till Linde i kväll och fira nyår där. Men det har blivit ändrade planer.

Blir hemma istället och chillar med god mat och musik. Kanske drar man över till Nina m familj..!

Dom ändrade planerna, är jag själv som ändrat så det är inte Elin som ställt till det ;p

Nej ska ta och plocka lite! Tjingeling och gott nytt år

 




Godnatt ^^



Ska ta en varm och skön dusch :) sen mata mina 3 katter.
När det är fixat då ska jag krypa ner i sängen. Läsa lite sen
sova! Bilden förklarar allt ^^ så det är bäst att sova snart,
så man är pigg och allärt i morgon när man ska umgås med
folk :) Godnatt..



Nyår ^^

Brukar vanligtvis tycka att nyår är så överskattat. Har aldrig fattat vinket med det hela. Okej vi går in i ett nytt år, med nya möjligheter. Men sen då?  det ska supas hit och dit, skjuta raketer och skrämmer alla djur! göra av med massa pengar på mat m.m nej har aldrig gillat nyår. Men iår så tror jag faktiskt att det kommer bli skit skoj. Ska till en kompis, Elin. Hon bjöd mig på en liten nyårs fest. Tackade ja. Tack Elin för att jag får komma. Det betyder faktiskt väldigt mycket för mig. Även om det kanske inte är en sådan stor grej för dig. Så blev jag iaf jätte glad. Har ju inte så många vänner, så nu när man får chansen, då kan jag inte se till och missa den..


Gott nytt år alla! Och god fortsättning! 2010 hoppas jag kommer bli ett bättre år.
Ska försöka se till att göra det året till ett toppen år! detta år, 2009 har inte varit allt för bra :S

Godmorgon!..

Meningen var att jag skulle ha uppdaterat bloggen igår, och berätta hur det gick och träffa carro o så. Men var dels jätte trött och sen mådde jag skit. Hade en äckel huvudvärk som försvann stundvis men kom tillbaka lika fort :/ och sen mådde jag skit illa. Blev lite orolig att jag åkt på vinterkräksjukan :o men nej ingenting hände. Mådde bara illa.
Skumt! (mår bra idag)

Hur som helst, träffade Carro vid cafet, frost vid 16.15 :) beställde en kaffe och en chockladboll sen gick vi och satte oss  längst ner i rummet. Fick man prata ostört, för det var inte alls många som fikade igår. Hehe! Satt och snackade en massa skit. Små flummade lite, tror en viss Carro var trött igår ;p hon skrattade åt pricinp allting ;) satt vid cafet till 17.50 (stänger 18.00) och sen gick vi till hennes bil och åkte hemåt. Sa att hon kunde släppa av mig vid Storå skolan och att jag kunde gå den lilla biten som var kvar, men hon tyckte så synd om mig som skulle behöva gå i skylan så hon körde mig ända hem, tack Carro :) hade en mycket trevlig dag :) du förgyllar mina dagar till dom bättre, tack för att du finns Carro! :D

När jag kom hem igår från stan. Så fixade jag lite att äta. Och sen tittade jag på tv en stund. Sen hände det inte så mycket mer. Utan gick och lade mig! :)

idag, mår bra. Känner inte av huvudvärken el illamåendet. Skönt det. Ska snart fixa i ordning lite kaffe så man piggnar till liv, är fortfarande trött :O och ändå sov jag till tjugo i elva. Tokigt. Sen ska jag ta i tu med disken, skulle ha gjort det igår. Men hade ingen ork :/
Sitter här & funderar på om jag ska åka till Linde idag, och gå på bolaget :) sen köpa hem lite annat smått och gott. Men jag vet inte, är så osäker...! Om jag inte drar dit, då kommer jag nog ångra mig senare i kväll. Och drar jag dit, då kommer pengarna bara flyga i väg på typ ingenting vättigt. Så jag vet inte? det är svårt. Men har ju några timmar att bestämma mig på! Får se hur jag gör...

Nej lite kaffe nu =)






My sisters keeper



Igår såg jag denna underbara film :) den var verkligen jätte bra! Så ni som tänkt se den men ännu inte gjort det,se den det rekomenderar jag starkt.. Fin handling, men väldigt sorlig. Brukar inte gråta till filmer, men nu gjorde jag det, haha.

Vaknade vid 9.00 tiden. Har sovit riktigt bra i natt. Och jag känner mig utvilad. Skönt det :) ska snart fixa lite morgon kaffe och sen hoppa in i duschen :) sen har jag ingen aning vad jag ska hitta på, vid 15.00 tiden åker jag till Linde. Ska träffa Caroline och ta en fika med henne! Det ska faktiskt bli skoj. Längtar :) sätta händerna runt en varm kopp kaffe latte kanske och sätta tänderna i en smarrig bulle :D

Det är min dag det, nej kaffe och duscha. Fryser :/






Nystädat ...

Nu har jag städat klart :) känns faktiskt riktigt bra. Men är alltid så otroligt seg att komma igång.
Skjuter gärna upp det. Fattar inte att det ska vara så svårt & hålla det rent och snyggt.. Tar fram
saker, avslutar det och börjar med något nytt innan jag plockat undan det första projektet och vipps
så är det skit stökigt igen *morr* den biten måste jag ändra på! Sen är det inte bara jag som smuttsar
ner, nej har 3 katter som är skyldiga dom också. Sprätter åt alla håll och kantern när dom äter el går
på lådan, så kul så :p fast jag älskar katter så jag klagar inte (mer än nödvändigt) :P

Ska snart duka fram något ätbart, börjar bli hungrig. Får se vad man ska hitta på i kväll? Grymt sugen på
kokt el stekt ägg och en macka. Får se vad det lutar åt ;) sen ska jag krypa ner i soffan och se filmen, My sisters keeper (Någon som sett den) det har inte jag. Men alltid velat se den :) till filmen blir det cola och chips ;)

Handling ifall någon är nyfiken, Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.

Något att äta och sen film..

Ut & pölsa i snön ..

Suckar, kattsanden är totalt slut. Finns inte ens ett gruskorn så långt öga kan se! Och det betyder att jag måste ut och pölsa i snön och köpa kattsand. Inge vidare lust att bege mig ut just nu. Men ibland får man bita i det sura äpplet och göra saker iaf. Håller på att städa av toaletten, börjar där och sen går jag vidare till nästa rum! Kan ju inte städa av toaletten fint och sedan ha en full kattlåda med skit, nej uch. Så ja det är väl bara ge sig av då. Ibland önskar man verkligen att man hade körkort..

Låter som jag är en 90årig kärring som bara gnäller ;P ^^

Affären då, sen hem och fortsätta med städandet. Måste även försöka komma på vad man ska äta också?
Blir inte lätt det inte, har lite av varje hemma. Men inte speciellt sugen på något av det :P
Aja, det visar sig! Affären var det ja ;)
Tjingeling.

Godmorgon ^^

Vaknade för en liten stund sedan, har sovit riktigt gott i natt ^^ känner mig ganska utvilad :) sitter här & inväntar på att kaffet ska bli klart, morgonens höjdpunkt. Sen blir det nog en varm dusch och lite frulle! Ska väl försöka fortsätta med min städning, som inte blev klart igår pga att jag lade till latsidan. Inte bra..

Blev lite chockad när jag hämtade posten i morse, det låg ett kuvert från universitetssjukhuset. Jag tänkte för mig själv där att nu har det väl ändå blivit något fel. Jag väntar INTE på något provsvar el liknande. Men sen när jag öppnade det, såg jag att det var en kallelse till och få göra ett gynekologisk cellprovtagning! det förklarade ju saken.
Så 25:e januari ska man dit. INTE för att jag känner el har sett att något skulle vara fel. Men lika bra och kolla, när man fått en kallelse och den chansen!

Annars händer det inte så mycket här, det fortsätter och snöar för fullt. Vi som INTE har någon snö här sen innan :p haha. Det ligger ett stort täcke över gräsmattan, hur mycket snö som helst och ändå fortsätter det och bara snöa på mer. Jag klagar inte, jag tycker precis tvärtom att det är kul med massor av snö. Blir som barn på nytt. Vill slänga omkull sig i den fluffiga snön. Göra snöänglar, bygga snögubbe och snölykta. Ta fram pulkan och åka fort nerför backarna..

Nu luktar det kaffe ända hit, sitter i rummet längst bort från köket. Tror jag ska gå och hämta mig en kopp kaffe :)
OM jag får det städat här hemma, så funderar jag på att knäppa lite kort på lägenheten. Fast OBS, det är väldigt få med prylar, blommor, tavlor m.m men ska försöka fixa det! Vill göra i ordning lägenheten lite bättre och mer personligt *ler* har iaf mina idér :D


Trött ...!


Ligger & tittar på filmen, underbar & älskad av alla som går på 4:an.
(eller inte precis just nu för nu är det nyheterna) filmen är lite knepig.
Men går absolut att se på. Blev helt plötsligt jätte trött :/ så jag ska bara
se klart filmen som slutar ca 23.30 och sen krypa ner i sängen och sova.
Ska bli oerhört skönt. Lite tråkigt, att sova själv dock :/ skulle inte vara
helt fel om man hade någon att krypa tätt in till, pussa godnatt . Men är
man singel, så är det lite svårt :P
Så jag säger godnatt.. Godnatt :)

Ps. Nervös och orolig inför morgon dagen! Kanske berättar en annan gång varför.
Vill inte ta det nu, hoppas verkligen på det bästa. Annars vette fan :'/


Städningen....














går segt, som alla andra gånger jag bestämmt mig för att göra ett ryck här hemma *suckar*
inte ens världens grymmaste musik får igång mig. Jag har verkligen ingen energi ork el lust.
Jag vet att jag borde städa, för då är det mycket roligare att se sig omkring när det skiner över
allt. Och känna den ljuvliga doften av rent och fräscht är underbart! :) har iaf plockat lite i hallen och
sovrummet. Men alla andra rummen då (?) hm... Ska snart göra en paus och få i mig något ätbart, innan
jag hungrar i hjäl. Sen ska jag knalla över till farfar ♥ när jag kommer hem igen, då ska jag stänga av datorn
och annat som får mig att stanna upp en stund och städa,städa,städa.. =)

FÖRRESTEN, är det NÅGON här som vet hur man ändrar färg på texten när man skriver? Eller går det bara och
få svart? skulle vara roligt och kunna skriva med någon annan färg också =)

Ha det gott ♥ Kramisar från Τ Η É ® È Š È 

Seg..



Har inte vaknat till liv ännu, kanske gör det efter att jag
fått i mig mitt älskade morgon kaffe ♥ sen blir det till och
ställa sig i en varm dusch, lööv it.

När det är fixat, då ska jag ta tag i hemmet, ska inte skjuta
upp det något mer. Vill fixa i ordning lite. Sätta upp tavlor
bädda sängen och plocka undan kläder som ligger på soffan m.m
Men först en välbehövlig cigg =)

Måste bara berätta om min dröm jag drömde i natt
innan jag beger mig av,
Drömde att jag hade en dotter som var ca 3år gammal.
Hon var den finaste flicka jag sett. Inte pinnsmal, och inte
tjock. Utan lagom. Med ljust lockigt hår och blåa ögon. Gud
så jag älskade denna flicka. Men av någon anledning så hade
socialen tagit henne och placerat henne på foster hem :/ men
hade denna flicka på permis, vi åkte viking line båt och av
någon väldigt konstigt vis så lyckades denna flicka ta sig över
staketet och rammlade i vattnet. Jag skrek och grät helt förtvivlat.
uch vilken hemsk dröm! :/



Drömmr ganska ofta om att jag har barn i mina drömmar,
kanske är det den biologiska klockan som tickar, vill
verkligen ha ett eget barn en vacker dag, hoppas det inte
dröjer allt för länge. Vill vakna upp breve mitt eget barn,
vill somna breve mitt eget barn, vill krama om mitt älskade
barn när den har gjort något bra, vill torka tårarna som faller
när den är ledsen. Vill kunna kolla ut mot stjärnorna när det är
mörkt ute, vill kunna köpa fina grejer åt mitt älskade barn. Vill
kunn hålla mitt vackra barn i handen när den är mörkrädd. Vill
kunna finnas där för mitt kärleks barn. Vill kunna pussa på den
när jag vill, vill kunna säga mamma älskar dig massor. Vill kunna
visa upp mitt gudomligt vackra barn och säga det är MIN dotter el son.
Vill ge all min kärlek till mitt barn. Vill kunna hitta på saker med den. Vill
kunna mysa under en filt och se på film med min stolthet.
Men vart är du ?

N
ej cigg, kaffe, dusch och fixa lägenheten var det ^^









"Flyttar" :)


Kommer from med idag 27/12-09 börja blogga här ist för metrobloggen ^^
Låg & funderade på det igår, och insett att jag tycker det är mycket roligare att blogga här ist. Då det
var mycket enklare att designa och fixa lite :) vill kunna göra en fin design utan hjälp. Okej den här designen
är inge märkvärdig så, förutom att den är väldigt snygg! Men den är ju inte personlig med bilder och så. Och det
är ju det jag vill ha. För då ser läsarna lite mer hur mitt liv är. Tänkte ha en bild på mig och katterna tex. Men en
sådan design kanske kommer med tiden, när jag har lärt mig lite mer om det. En sak i taget...

Idag är det söndag btw. Vet inte nå vad jag ska hitta på idag. Funderade som sagt vad om jag skulle pyssla lite med lägenheten. Kanske göra en enkel design på ett papper, och sedan gå efter den "ritningen" vill förändra mitt hem lite. Men måste införskaffa en hel del med saker. Kanske dags och börja spara pengar. Vilket jag har svårt för och göra. Men om man verkligen bestämmer sig för det, så kanske det går. Har ju egentligen inte försökt någon längre tid ^^  :) spara 100kr i veckan, har en godman eftersom jag inte kan ta hand om min ekonomi :/ och då får jag pengar veckovis, så det skulle kanske vara något :D

Nu ska jag skriva ett inlägg i metrobloggen, att jag "flyttar" hit. Sen hoppa in i duschen och dricka mitt morgon kaffe ♥

Kram..



Godkväll ^^


Bloggar på www.metrobloggen.se i vanligt fall, men där är det inte så enkelt att designa sin blogg,
i varje fall tyckte inte jag det :/ så jag gav den här bloggsidan en chans och har nu lyckats ådsta kommit
en fin design som jag gillar. Så det lutar sig nog mot att jag lägger ner bloggande på metrobloggen och
fortsätter här.

Har precis druckit en kopp kaffe ♥ och det var gott ^^ ska snart krypa ner i sängen & läsa lite innan
det är dags och sova :) Ny dag i morgon också, får se vad som händer i morgon? Har inga planer iaf..
Kanske skulle man göra ett ryck och plocka lite här hemma och sätta upp tavlor, vilket jag inte gjorde
idag som planerat, suckar. Alltid skjuter jag upp något ;p

Nej dags och krypa ner i sängen! Får se hur jag gör med dessa bloggar...
Kram ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0